Piškotki

Spoštovani!

Zakon nam nalaga, da vas obveščamo o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletnem mestu Ketoni.si. Za tiste, ki veste, o čem teče beseda, lahko to stran preprosto zapustite (gre za duhamorno branje nekih pravnih podlag, po našem prepričanju namenjenih predvsem samim sebi). Če o piškotih niste nikoli slišali, pa si le preberite spodnji tekst.

Spletno mesto Ketoni.si uporablja piškotke z namenom analize statistik obiska spletnega mesta z orodjem Google Analytics, ter različnimi spletnimi sistemi, ki omogočajo deljenja povezav na družbenih omrežjih, ki shranjujejo statistiko deljenih povezav. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnega mesta, kjer jih v posebnem pojavnem oknu obveščamo o rabi piškotov, ter jim omogočamo odločitev o vklopu ali izklopu.

Naša spletna stran je skladna s 157. členom zakona ZEKom-1 in z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Pravna podlaga

ZAKON O ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJAH

Podrobnejše informacije o zasebnosti na spletu najdete na spletnih straneh Informacijskega pooblaščenca, kjer so pripravili odgovore na pogosta vprašanja povezana s sledenjem uporabnikov na spletu s pomočjo piškotkov.

Kdo upravlja s spletno stranjo Ketoni.si?

Lastnik in skrbnik spletne strani Ketoni.si je Kar Biro d.o.o., Dunajska cesta 105, Ljubljana.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk spletne strani. Brskanje po spletni strani je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Piškotki Ketoni.si:
Ime: cc_analytics; cc_necessary; cc_social
Namen: delovanje spletne strani

Piškotki naših partnerjev:
Ime: _utma; _utmb; _utmc; _utmv; _utmz; _ga
Namen: statistika ogledov spletne strani
Podjetje: Google Analytics