Mark Kavčič


Osebni trener, nutricionist in bloger.

Živjo, moje je ime je Mark, sem osebni trener, nutricionist in bloger. Sem avtor številnih člankov na temo hujšanja in oblikovanja telesa, zagrizen športnik in ponosen  lastnik tiste male žverce, ki mi dela družbo na sliki (prava mala pošast z imenom Monster).
Pomagal sem mnogim, ki so želeli izgubiti kilograme, se znebiti občutkov lakote in jim z metodami preverjenimi v praksi spremenil življenje na bolje. Ko sem se sam spopadal z problemom oblikovanja telesa, sem sledil ustaljenim smernicam kot je 5-6 obrokov dnevno, vstajanje zjutraj za pripravo obrokov skozi dan ipd.
Skozi leta prebiranja literature in raziskav, ter preizkušanja te literature v praksi enostavno ugotoviš, da obstajajo načini oblikovanja telesa, ki so lahko zelo enostavni in ne zahtevajo drastičnih sprememb življenjskega sloga.
Točno to želim deliti tudi z vami. Želim vas naučiti kako – brez občutkov lakote, vnaprej pripravljenih obrokov in drastičnih sprememb življenjskega sloga lahko izgubite neželene kilograme, oblikujete svoje telo in si v življenje povrnete izgubljeno samozavest.
Resnično sem vzhičen, ker lahko vse te informacije delim z vami.
Mark in Monster - Ketoni.su